United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club

United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club (http://www.unitedindonesia.org/forum/index.php)
-   Players (http://www.unitedindonesia.org/forum/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Paul Labile Pogba (http://www.unitedindonesia.org/forum/showthread.php?t=194)

Supernan 02-08-2009 10:21 AM

Paul Labile Pogba
 
Man Utd trump Arsenal for exciting French youngster Paul Pogba

15.05.09 | tribalfootball.com
Manchester United have beaten Arsenal for Le Havre prospect Paul Pogba.

The Mirror says United boss Sir Alex Ferguson has tied up a deal to land the 16-year-old youth international who plays for crack nursery club Le Havre and the kid has opted for United ahead of the Gunners.

It is a major signing triumph for Ferguson who has been unable to dominate the French market in the past few years because of Arsene Wenger's name and contacts.

However United have been working on the deal for months and the defensive midfielder, a regular in the national under-16 side, will join their list of talented kids.

Supernan 02-08-2009 10:22 AM

Manchester United snatch French starlet from under noses of Arsenal


Exclusive by Alan Nixon 15/05/2009


Manchester United boss Sir Alex Ferguson has snapped up French midfield starlet Paul Pogba - under the nose of Arsenal chief Arsene Wenger.

Ferguson has tied up a deal to land the 16-year-old youth international who plays for crack nursery club Le Havre and the kid has opted for United ahead of the Gunners.

It is a major signing triumph for Ferguson who has been unable to dominate the French market in the past few years because of Wenger's name and contacts.

Supernan 02-08-2009 10:24 AM

Le Havre hit out at Man United over Pogba signing

http://i281.photobucket.com/albums/k...paul_pogba.jpg

Manchester United have completed the signing of French starlet Paul Pogba, although his club Le Havre have hit out at the Premier League champions for their behaviour.


The Red Devils' transfer policy has caused uproar with his former employers and the French side have called on the football authorities to act in order to prevent similar situations arising in the future.

"Le Havre want to express their indignation at the actions of Manchester United officials and their pursuit of Paul Pogba," read a statement on the club's official website.

"Paul Pogba, his parents and Le Havre were bound to a contract called a 'non-solicitation agreement' from autumn 2006.

"At the end of that contract, the three parties agreed to sign a trainee contract when the player matched certain age and scholarship criteria, taking him through to the end of the 2009/10 season.

"However, the player and his parents have refused to fulfil the agreement because Manchester United have offered big money to the parents to get their son to England.

"While a lot of voices have started to be heard coming out of the EU, governments, Fifa and Uefa against 'minor slave trade', Manchester United have not hesitated to uproot a 16-year-old kid."

JustDenny 02-08-2009 10:31 AM

klo ga salah doi main nih di euro u 19 kmarin,,wahh brarty doi udh ktemu si welbeck sm drinkwater duluan dong kmarin!!
pastii udah kenalan nih...
hehehehe...

nu_reccayasha 02-08-2009 10:32 AM

tambahin sedikit dengan bahasa indonesianya
================================================== ========


Klub Prancis Marahi MU Soal Pemain 16 Tahun
Kris Fathoni W - detiksport


Le Havre - Manchester United telah menuntaskan transfer seorang remaja Prancis, Paul Pogba. Klub Le Havre yang sebelumnya dihuni pemain sepakbola berusia 16 tahun itu pun berang karena merasa kecurian.

Le havre merasa bahwa pihaknya sudah memiliki sebuah kesepakatan khusus dengan Pogba yang akan membuat kapten tim nasional Prancis U-16 tersebut bergeming sampai dengan akhir musim 2009/10.

"Le Havre ingin menyatakan rasa berang atas tindakan ofisial Manchester United dan pengejaran mereka terhadap Paul Pogba," terang Le Havre di situs resminya, seperti dilansir Sky Sports.

Keberhasilan MU merekrut Pogba pun bikin Le Havre meradang. Mereka kini meminta kepada para otoritas dunia sepakbola agar hal serupa tak terulang lagi di masa depan.

"Namun demikian, si pemain dan orangtuanya sudah menolak kesepakatan yang telah ada karena Manchester United sudah menawarkan uang dalam jumlah besar kepada orangtua Pogba agar melepas putranya ke Inggris."

"Di saat banyak suara-suara yang mulai dilontarkan oleh Uni-Eropa, pemerintah, FIFA dan UEFA terhadap pelarangan adanya 'perdagangan perbudakan minor', Manchester United justru tidak sungkan untuk mencatut remaja 16 tahun," sergah Le Havre.

Untuk mendapatkan Pogba, MU kabarnya memenangi persaingan dengan Arsenal yang konon juga jadi peminat. Pogba menambah jajaran pemain muda yang beberapa tahun belakangan direkrut MU, seperti Giuseppe Rossi, Federico Macheda dan Davide Petrucci.

sir_al_ex_85 02-08-2009 11:33 AM

Mirip striker Chelsea, Didier Pogba...eh sala Drogba!!

Wah ada nubie lage ne di skuad United!!

Kalo doi berskill, why not!!

Sapa tw bisa kaya Rafael gitu kan ??

:happy::happy:

Supernan 02-08-2009 11:36 AM

Di youtube koq ga ada ya?? hahahaha :crazy::crazy:

Tapi Pasti fergie ga salah seh kalo scout pemain muda,semoga bukan floop :peace:

Trus nampaknya pihak klub Le Harve ga suka neh sama pembajakan ini..hehehehe:nohope:

sir_al_ex_85 02-08-2009 11:38 AM

United Academy is the rite place for Pogba to go to!!

Mudah2an dia bisa bersinar sesuai harapan opa Alex!!

:army::army::army:

and1 02-08-2009 11:49 AM

susah jg sih kalo urusannya kaya gini
kalo dia tetep di prancis mgkn karirnya ga akan berkembang

contoh paling baru adalah kiko macheda
andaikan dia tetep di lazio, mgkn sampe skrg dia msh menghuni reserves lazio

bandingkan ada prestasinya di UNITED skrg, dia udah masuk tim utama, dan mjd bagian dr lini depan UNITED bersama rooney, berbatov, owen & welbeck
musim depan gw rasa macheda bakal sering maen di tim utama, mgkn di cup competition

GL zone 02-08-2009 11:51 AM

kok gw baca ny paul drogba ya :amazed:

wah nambah lagi nih youngster united...


All times are GMT +8. The time now is 03:11 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.6 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
United Indonesia - Manchester United Supporters Club of Indonesia