United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club
Register
Go Back   United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club > INSIDE MANCHESTER UNITED > United Previews and Reviews > Archives > Archives 2011/2012

Old 04-11-2011, 12:05 PM   #31
Redsbusby
moderator
BANG to the KE
 
 
Redsbusby's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Surabaya
Posts: 19,041
Thanks: 2,402
Thanked 3,074 Times in 1,812 Posts
Mentioned: 134 Post(s)
Redsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond repute
Default Re: [EPL] Man Utd vs Sunderland

Gapapa kalo alasannya memang tragedi gt..
Nah berhubung rafael gk maen di res kemarin, semua CB bakal main. kyknya posisi LB bakal dikasi ke fabio/fryers nih... toh kmrn fryers cuma maen 1 babak bareng res...

De gea
Jones - Rio - Vida - Fabio
Nani - Fletcher - Park - Welbeck
Rooney Hernandez
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

THE ONLY THING WE WANT TO LOSE THIS SEASON IS THE DEBT
Redsbusby is offline  
Old 04-11-2011, 02:40 PM   #32
taz_devil_utd
academy
United till I die
 
 
taz_devil_utd's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Bandung
Posts: 182
Thanks: 22
Thanked 145 Times in 47 Posts
Mentioned: 40 Post(s)
taz_devil_utd has a spectacular aura abouttaz_devil_utd has a spectacular aura about
Default Re: [EPL] Man Utd vs Sunderland

Kabarnya Carrick udah fit dan udah mulai latihan lagi jadi tebakan line up saya untuk besok:

Lindy

Jonessy - Vida - Evans - Fabio

Nani - Carrick - Fletch - Park

Roo - Welbeck


Saya punya feeling kalo Morrison akan masuk bench.. semoga...
__________________
In 1956, Sir Matt Busby was offered the Real Madrid managerial role. The Madrid president at the time told him that "The role was like managing paradise". Busby rejected the job offer adding "Manchester is my heaven".
taz_devil_utd is offline  
Old 04-11-2011, 06:51 PM   #33
susutumpelo
academy
Wasshoi..!!
 
 
susutumpelo's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Deket Cindy Gulla
Posts: 162
Thanks: 0
Thanked 28 Times in 20 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
susutumpelo Ready for being a real United Indonesia
Default Re: [EPL] Man Utd vs Sunderland

nyumbang formasi buat besok,,
agak lumayan riskan emng,, tp inget ando ama clev ndak bisa main,,
kayany carrick ama fleth,, dg rooney yg didorong agak kebelakang didepan BERBA , knp ane milih berba,, yaa cuma feeling doang sih,,

susutumpelo is offline  
Old 04-11-2011, 07:26 PM   #34
irfi_1
first team
KUWUNGSARI REDS!
 
 
irfi_1's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: INDONESIA
Posts: 2,317
Thanks: 1,447
Thanked 891 Times in 399 Posts
Mentioned: 175 Post(s)
irfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant future
Visit irfi_1's Twitter
Default Re: [EPL] Man Utd vs Sunderland

sepertinya Rooney di mainkan sbgai Centre Midfielder..tp berba di depan krng cocok kalau di pasangkan sama chicharito..mgkn welbeck lebih cocok sama chicarito atau sama berba..

kita tunggu saja besok..
irfi_1 is offline  
Old 04-11-2011, 07:26 PM   #35
VaDLi
first team
fb.com/vadli | twitter @vadli
 
 
VaDLi's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Jakarta-Bogor
Posts: 4,227
Thanks: 1,642
Thanked 1,733 Times in 898 Posts
Mentioned: 33 Post(s)
VaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant future


Visit VaDLi's Facebook Visit VaDLi's Twitter Visit VaDLi's YouTube
Default Re: [EPL] Man Utd vs Sunderland

Man United v Sunderland preview




Quote:
Team news for Saturday afternoon's Premier League clash between Manchester United and Sunderland at Old Trafford.

Skipper Nemanja Vidic returns for United as they look to record a fourth straight win since their derby-day annihilation when they entertain Sunderland.

Michael Owen (thigh) joins Ashley Young (toe), Ryan Giggs (hamstring), Chris Smalling (foot) and Tom Cleverley (ankle) on the sidelines.

United have not lost at home to the Black Cats since 1968, whilst Steve Bruce has never recorded a victory as a manager against his old club.

Sunderland boss Steve Bruce will make a late decision on midfielder David Vaughan ahead of the trip to United.

The 28-year-old is struggling with a groin injury, which could hand a chance to skipper Lee Cattermole to force his way back into the team.

Keeper Simon Mignolet is out for at least eight weeks with a fractured nose and eye socket - Trevor Carson has been recalled from his loan spell at Bury to provide back-up to Keiren Westwood - while John O'Shea (hamstring) will miss out against his former club.

Man United (from): De Gea, Lindegaard, Amos, Jones, Rafael, Fabio, Ferdinand, Evans, Vidic, Valencia, Anderson, Park, Fletcher, Gibson, Nani, Diouf, Hernandez, Rooney, Berbatov, Welbeck.

Sunderland (from): Westwood, Carson, Brown, Bardsley, Richardson, Turner, Laing, Cattermole, Gardner, Vaughan, Larsson, Colback, Elmohamady, Meyler, Sessegnon, Bendtner, Wickham, Ji, McClean, Cook.


-teamtalk-
jadi penasaran ama brown lawan bekas timnya nih
trus o'shea kemana nih....
__________________
www.vadli.com
VaDLi is offline  
Old 04-11-2011, 08:07 PM   #36
irfi_1
first team
KUWUNGSARI REDS!
 
 
irfi_1's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: INDONESIA
Posts: 2,317
Thanks: 1,447
Thanked 891 Times in 399 Posts
Mentioned: 175 Post(s)
irfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant futureirfi_1 has a brilliant future
Visit irfi_1's Twitter
Default Re: [EPL] Man Utd vs Sunderland

Quote:
Originally Posted by VaDLi View Post
Man United v Sunderland preview






jadi penasaran ama brown lawan bekas timnya nih
trus o'shea kemana nih....

o'shea msh cedera..
info dri twittnya @UtdindonesiaSMG
irfi_1 is offline  
Old 04-11-2011, 08:30 PM   #37
demhyt
academy
-
 
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 287
Thanks: 29
Thanked 30 Times in 21 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
demhyt has a spectacular aura aboutdemhyt has a spectacular aura about
Default Re: [EPL] Man Utd vs Sunderland

gila kok pada cedera semua yaaa???....clev main dong..

evra bisa dibackup fabio, tapi kalo carrick, giggs, young, ando dan mungkin juga clev cedera terus sapa dong yg maen di midfield?..rooney lagi?..atau mungkin ini waktunya pogba sama morrison *berharap petrucci sih, di beberapa reserves match terakhir dia ciamik mainnya...
demhyt is offline  
Old 04-11-2011, 09:32 PM   #38
demhyt
academy
-
 
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 287
Thanks: 29
Thanked 30 Times in 21 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
demhyt has a spectacular aura aboutdemhyt has a spectacular aura about
Default Re: [EPL] Man Utd vs Sunderland

kalo dipikir2 mungkin suatu kebetulan atau tidak, momen 25tahun SAF di united kebetulan melawan sunderland yg pelatihnya mantan anak didik SAF dan pemainnya didominasi mantan pemain united...sebuah reuni yg indah...
demhyt is offline  
Old 04-11-2011, 10:24 PM   #39
marsel david
captain
I'M BACK!!
 
 
marsel david's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bandung
Posts: 6,127
Thanks: 144
Thanked 547 Times in 280 Posts
Mentioned: 4 Post(s)
marsel david is a name known to allmarsel david is a name known to allmarsel david is a name known to allmarsel david is a name known to allmarsel david is a name known to allmarsel david is a name known to allmarsel david is a name known to all
Default Re: [EPL] Man Utd vs Sunderland

selamat datang kembali O'shea and brown.. and ex united lainnya juga.. hehhe
match nanti kayaknya bakal united banget nih..
sekaligus perayaan 25 taun Opa yang semoga bakal sangat berkesan..
tentunya dengan 3 point kalo bisa sih hujan gol juga. hehehe
__________________
You say he can fly like SUPERMAN.. For Me Even SUPERMAN can't fly like HIM..!!
- HAIL VAN DER SAR #1-
marsel david is offline  
Old 05-11-2011, 02:36 AM   #40
ario adi nugroho
captain
Lensa Kamar Putih
 
 
ario adi nugroho's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: MEGALOBLAST
Posts: 6,134
Thanks: 1,083
Thanked 1,507 Times in 642 Posts
Mentioned: 188 Post(s)
ario adi nugroho has much to be proud ofario adi nugroho has much to be proud ofario adi nugroho has much to be proud ofario adi nugroho has much to be proud ofario adi nugroho has much to be proud ofario adi nugroho has much to be proud ofario adi nugroho has much to be proud ofario adi nugroho has much to be proud ofario adi nugroho has much to be proud of


Visit ario adi nugroho's Facebook Visit ario adi nugroho's Twitter
Default Re: [EPL] Man Utd vs Sunderland

o o oooo...jonny evans,,oo oo oooo

Evans Enggan Remehkan Sunderland
Okdwitya Karina Sari - detiksport



Manchester - Laju Sunderland tak bisa dibilang bagus di awal musim ini. Kendati lebih diunggulkan, Manchester United tetap enggan meremehkan tim lawan supaya tidak tergelincir dan meraih hasil maksimal.

MU bertekad untuk terus melanjutkan laju positifnya pasca dibantai Manchester City. The Red Devils kini masih terpaut lima angka dari The Citizens yang memimpin klasemen sementara.

Di Old Trafford, Sabtu (5/11/2011) malam WIB, MU akan kedatangan Sunderland. Kemenangan merupakan hal wajib yang harus diraih oleh tim tuan rumah jika tak mau kian jauh tertinggal dari sang rival se-kota.

Walaupun MU tidak terkalahkan dalam lima laga terkahirnya melawan Sunderland bukan berarti tim besutan Steve Bruce ini akan mudah ditundukkan.

Kemenangan terakhir "Setan Merah" di kandang sendiri atas Sunderland terjadi pada 26 Desember 2010 dengan skor 2-0. Sedangkan dua laga di markas lawan, MU cuma menang sekali dengan skor tipis 1-0 dan diimbangi 0-0.

Apalagi, Sunderland tengah berada di dalam kondisi yang tidak baik di musim ini. Dalam 10 laga yang sudah dilalui, The Black Cats baru dua kali menang, empat kali seri dan empat kali kalah.

Satu kemenangan yang terakhir baru didapat dua pekan lalu kala mengalahkan Bolton Wanderers 0-2 sedangkan di laga pekan lalu, Sunderland diimbangi Aston Villa 2-2. Asumsinya, Sunderland akan termotivasi untuk memperoleh hasil maksimal kendati lawan yang dihadapinya adalah tim tangguh seperti MU.

"Sunderland punya start yang sedikit lambat di musim ini tapi saya pikir Steve Bruce sudah membawa banyak pemain baru dan mereka membutuhkan waktu untuk menyatu," ucap bek MU, Jonny Evans di situs resmi klub.

"Tapi mereka punya sekali hasil imbang dan sekali menang dalam dua pertandingan terakhir jadi mereka akan datang kemari dan tampil semaksimal mungkin."

Evans pernah dua kali dipinjamkan ke Sunderland sebelum ditarik kembali ke MU. Meskipun menaruh respek besar kepada Bruce, mantan bosnya, bek asal Republik Irlandia itu bermain membantu timnya untuk mengalahkan Sunderland.

"Tim Steve Bruce selalu bisa tampil bagus di kejuaraan dan dia adalah manajer yang bagus. Aku punya banyak memori indah di sana tapi aku tetap akan melakukan pekerjaanku pada hari Sabtu nanti dan mendapat tiga angka sebelum jeda internasional," tegas Evans.

Code:
http://www.detiksport.com/sepakbola/read/2011/11/04/161740/1760514/72/evans-enggan-remehkan-sunderland
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

_[M][E][G][A][L][O][B][L][A][S][T]_
ario adi nugroho is offline  
 


(View-All Members who have read this thread : 1
There are no names to display.
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[EPL] Sunderland 0-1 Man Utd VaDLi Archives 2011/2012 65 14-05-2012 12:18 PM
[EPL] Man Utd 2-0 Sunderland rondwisan Archives 2010/2011 63 27-12-2010 04:48 PM
[EPL] Sunderland 0-0 Man Utd rondwisan Archives 2010/2011 126 04-10-2010 10:52 AM
[EPL] Sunderland 0-1 Man Utd rondwisan Archives 2009/2010 63 06-05-2010 08:43 AM
[EPL] Man Utd 2-2 Sunderland rondwisan Archives 2009/2010 186 10-10-2009 03:35 PM



All times are GMT +8. The time now is 01:17 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
United Indonesia - Manchester United Supporters Club of Indonesia