United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club
Register
Go Back   United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club > INSIDE MANCHESTER UNITED > United Previews and Reviews > Archives > Archives 2015/2016

Old 25-04-2016, 02:43 PM   #11
Zulfan
first team
-
 
 
Zulfan's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Medan
Posts: 1,217
Thanks: 0
Thanked 45 Times in 37 Posts
Mentioned: 27 Post(s)
Zulfan is just really niceZulfan is just really niceZulfan is just really niceZulfan is just really nice
Visit Zulfan's Twitter
Default



Tergooner


Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Zulfan is offline  
Old 25-04-2016, 04:20 PM   #12
Shi no Gekai
academy
Just a plastic fans...
 
 
Shi no Gekai's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 430
Thanks: 2
Thanked 28 Times in 18 Posts
Mentioned: 11 Post(s)
Shi no Gekai is just really niceShi no Gekai is just really niceShi no Gekai is just really niceShi no Gekai is just really nice
Default Re: [EPL] Manchester United vs Leicester City

udah 2 match united konsisten dengan permainan yang menyerang dan menyenangkan. Apakah LvG bisa mempertahankan ritme seperti ini?

Lei sangat senang menghadapi tim dengan ball poss tinggi karena dengan begitu mereka bisa melakukan counter attack dengan cepat, apalagi vardy udah bisa main. vardy ini licik dan licin, jangan sampai ada rafael 2.0
dengan kecepatannya apakah mike dan blind bisa menjaga dia?

Apa pun hasilnya semoga LEI yang juara
__________________
"Don't start a fight if you can't end it" -Sanji-
Shi no Gekai is offline  
Old 25-04-2016, 04:57 PM   #13
fredrian.seven
captain
Welcome Mou
 
 
fredrian.seven's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: 10km dari Bintaro Plaza ke arah Ciledug :))
Posts: 11,110
Thanks: 1,238
Thanked 856 Times in 605 Posts
Mentioned: 126 Post(s)
fredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant future
Default Re: [EPL] Manchester United vs Leicester City

Quote:
Originally Posted by Shi no Gekai View Post
udah 2 match united konsisten dengan permainan yang menyerang dan menyenangkan. Apakah LvG bisa mempertahankan ritme seperti ini?

Lei sangat senang menghadapi tim dengan ball poss tinggi karena dengan begitu mereka bisa melakukan counter attack dengan cepat, apalagi vardy udah bisa main. vardy ini licik dan licin, jangan sampai ada rafael 2.0
dengan kecepatannya apakah mike dan blind bisa menjaga dia?

Apa pun hasilnya semoga LEI yang juara
Vardy absen masbro. Dapet bonus absen 1 pertandingan.
fredrian.seven is offline  
Old 25-04-2016, 05:00 PM   #14
Shi no Gekai
academy
Just a plastic fans...
 
 
Shi no Gekai's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 430
Thanks: 2
Thanked 28 Times in 18 Posts
Mentioned: 11 Post(s)
Shi no Gekai is just really niceShi no Gekai is just really niceShi no Gekai is just really niceShi no Gekai is just really nice
Default Re: [EPL] Manchester United vs Leicester City

Quote:
Originally Posted by fredrian.seven View Post
Vardy absen masbro. Dapet bonus absen 1 pertandingan.
gara-gara pas di KM dia lebay dan nunjuk2 wasit ya? hukumannya cuma nambah 1 match?

kalo gitu ada kesempatan ni united...

kesempatan menahan imbang
__________________
"Don't start a fight if you can't end it" -Sanji-
Shi no Gekai is offline  
Old 25-04-2016, 07:09 PM   #15
and1
first team
Manchester is My Heaven
 
 
and1's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Solo - Bandung
Posts: 3,828
Thanks: 372
Thanked 466 Times in 205 Posts
Mentioned: 124 Post(s)
and1 is a name known to alland1 is a name known to alland1 is a name known to alland1 is a name known to alland1 is a name known to alland1 is a name known to alland1 is a name known to all
Visit and1's Twitter
Default Re: [EPL] Manchester United vs Leicester City

Quote:
Originally Posted by fredrian.seven View Post
Vardy absen masbro. Dapet bonus absen 1 pertandingan.
Vardy sudah bisa tampil lawan United, kebetulan di tim fantasy saya ada Vardy & dia sudah available utk week ini melawan United
__________________
Manchester is My Heaven
and1 is offline  
Old 25-04-2016, 11:14 PM   #16
AndreasBelitung
Korda Belitung
-
 
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 135
Thanks: 0
Thanked 27 Times in 23 Posts
Mentioned: 59 Post(s)
AndreasBelitung will become famous soon enough
Default Re: [EPL] Manchester United vs Leicester City

optimis menang 3 point di kandang karena berhadapan dengan team juara
AndreasBelitung is offline  
Old 26-04-2016, 12:04 AM   #17
adi_Giggsy
first team
Glory Glory Man United
 
 
adi_Giggsy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: United Indonesia Bali
Posts: 1,420
Thanks: 137
Thanked 85 Times in 58 Posts
Mentioned: 2 Post(s)
adi_Giggsy has a spectacular aura aboutadi_Giggsy has a spectacular aura about
Visit adi_Giggsy's Facebook Visit adi_Giggsy's Twitter Visit adi_Giggsy's YouTube adigiggsy
Default Re: [EPL] Manchester United vs Leicester City

kalau United mau ikutan UCL ya harus habis-habisan tuh para pemain buat menangi match ini, kalau sekedar ikut UEL ya mainnya biasa saja dah ga usah ngotot biar kita para fans ga goyang jantung
__________________
We Love United
We Do

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
adi_Giggsy is offline  
Old 26-04-2016, 02:56 AM   #18
Zulfan
first team
-
 
 
Zulfan's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Medan
Posts: 1,217
Thanks: 0
Thanked 45 Times in 37 Posts
Mentioned: 27 Post(s)
Zulfan is just really niceZulfan is just really niceZulfan is just really niceZulfan is just really nice
Visit Zulfan's Twitter
Default

Quote:
Originally Posted by adi_Giggsy View Post
kalau United mau ikutan UCL ya harus habis-habisan tuh para pemain buat menangi match ini, kalau sekedar ikut UEL ya mainnya biasa saja dah ga usah ngotot biar kita para fans ga goyang jantung


Kita mau habis2an buat ikut UEL bang.
#bahagiaitusederhana
#dahgituaja
Zulfan is offline  
Old 26-04-2016, 09:23 AM   #19
fredrian.seven
captain
Welcome Mou
 
 
fredrian.seven's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: 10km dari Bintaro Plaza ke arah Ciledug :))
Posts: 11,110
Thanks: 1,238
Thanked 856 Times in 605 Posts
Mentioned: 126 Post(s)
fredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant future
Default Re: [EPL] Manchester United vs Leicester City

Quote:
Originally Posted by and1 View Post
Vardy sudah bisa tampil lawan United, kebetulan di tim fantasy saya ada Vardy & dia sudah available utk week ini melawan United
Mungkin blom dimerahin yang di FPL. Klo dari beberapa situs sih bilang dia dapet bonus.

Code:
http://www.bbc.com/sport/football/36136305
Semoga aja beneran dapat bonus.
fredrian.seven is offline  
Old 26-04-2016, 09:29 AM   #20
tumpal_oneunited
captain
Once United Always United!!
 
 
tumpal_oneunited's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bandung-Jakarta-Cilegon-Tangerang
Posts: 5,171
Thanks: 449
Thanked 410 Times in 133 Posts
Mentioned: 121 Post(s)
tumpal_oneunited has a brilliant futuretumpal_oneunited has a brilliant futuretumpal_oneunited has a brilliant futuretumpal_oneunited has a brilliant futuretumpal_oneunited has a brilliant futuretumpal_oneunited has a brilliant futuretumpal_oneunited has a brilliant futuretumpal_oneunited has a brilliant futuretumpal_oneunited has a brilliant futuretumpal_oneunited has a brilliant futuretumpal_oneunited has a brilliant future
Default

Quote:
Originally Posted by fredrian.seven View Post
Mungkin blom dimerahin yang di FPL. Klo dari beberapa situs sih bilang dia dapet bonus.

Code:
http://www.bbc.com/sport/football/36136305
Semoga aja beneran dapat bonus.
Sudah resmi dapat bonus tambahan 1 match lagi. Hehehe
Semoga United fight di laga ini.
Jangan biarkan leicester meraih gelar juaranya di teater impian, walaupun sesungguhnya ane pribadi mendukung mereka juara BPL musim ini.
tumpal_oneunited is offline  
 


(View-All Members who have read this thread : 62
achmad.zaky, ad1sn, AdhiX, adib, adi_Giggsy, agylbonez, Alam Belitung, alfiandrmwn, ali_iyan, and1, Andi Istiabudi, andiancha, AndreasBelitung, Blacklist7, chincarito, danuirwan, derry07cantona, dwitri27, Echo-14, Eka UPC, eyeofday, fredrian.seven, goodfron, goodmin, h-ANG, Haji Paidin, id4y, jifortin, LAM ILHAM, Lang25, man_rooney, matthewsamad, Muhammad Arel, Muhammad Nizar, mygalzbiatch, NdeGue, penk22_, revald, Rhw, rio vander vidic, Riskur, ronald hars, roodee_UID, RPM, Ryan_lallo, Samsielb, Shi no Gekai, simamora16, smile_boy, tasho, theater of dream, tumpal_oneunited, Ucup Carrick, wira_ozora, Yayat Dg Kulle, YUDHA ACHMAD, yudhadit21, zudomiriku, Zulfan
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 04:59 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
United Indonesia - Manchester United Supporters Club of Indonesia