United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club
Register
Go Back   United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club > INSIDE MANCHESTER UNITED > United Lounge

View Poll Results: Will United Make An Unbeaten Record This Season??
Yes 20 48.78%
No 21 51.22%
Voters: 41. You may not vote on this poll

Old 27-11-2010, 02:44 PM   #1
Ucup Carrick
captain
Rock n' Roll All Day and All
Of The Night
 
 
Ucup Carrick's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Here, There and Everywhere
Posts: 5,774
Thanks: 665
Thanked 1,304 Times in 618 Posts
Mentioned: 49 Post(s)
Ucup Carrick is a glorious beacon of lightUcup Carrick is a glorious beacon of lightUcup Carrick is a glorious beacon of lightUcup Carrick is a glorious beacon of lightUcup Carrick is a glorious beacon of lightUcup Carrick is a glorious beacon of light
Default Unbeaten in A season?? Why Not!!

meskipun dalam musim ini united selalu melaluinya kurang meyakinkan, tapi sampai pekan ke 14, united belum terkalahkan...

akankah akhir musim ini kita bisa menyempurnakan rekor unbeaten selama semusim?? atau bahkan bisa melampaui arsenal dengan 49 unbeaten yang selalu mereka banggakan itu??

ada sedikit poll buat teman-teman dan juga kita share disini pendapat masing2...
__________________
RUN FOR YOUR LIFE
Ucup Carrick is offline  
Old 27-11-2010, 03:16 PM   #2
giggs26
newbie
-
 
 
giggs26's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 38
Thanks: 3
Thanked 5 Times in 2 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
giggs26 has no contributions yet
Default Re: Unbeaten in A season?? Why Not!!

Berharap unbeaten dan juara EPL

Amin!!!!!!!!!!!
giggs26 is offline  
Old 27-11-2010, 03:19 PM   #3
Oom Panda
captain
Juragan Sempak
 
 
Oom Panda's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 5,858
Thanks: 630
Thanked 1,075 Times in 531 Posts
Mentioned: 66 Post(s)
Oom Panda is a glorious beacon of lightOom Panda is a glorious beacon of lightOom Panda is a glorious beacon of lightOom Panda is a glorious beacon of lightOom Panda is a glorious beacon of lightOom Panda is a glorious beacon of lightOom Panda is a glorious beacon of light


Default Re: Unbeaten in A season?? Why Not!!

Aint gonna happen menurut gw... Kalo maennya masih kaya gini and berharap sama keberuntungan terus.. Mau sampai kapan? gw mau aja dpt predikat unbeaten.. Asal lebih banyak presentase menangnya daripada serinya.... Improvement dulu, baru kita liat lg apakah United memang mampu untuk itu.. There's still Arsenal and Chelsea di awal Desember ini... Itu saatnya ujian buat United...
Oom Panda is offline  
Old 27-11-2010, 03:28 PM   #4
theater of dream
moderator
Come on beibeh......
 
 
theater of dream's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Somewhere out of Pekanbaru
Posts: 15,009
Thanks: 391
Thanked 1,219 Times in 846 Posts
Mentioned: 97 Post(s)
theater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant future


Visit theater of dream's Facebook Visit theater of dream's Twitter
Default Re: Unbeaten in A season?? Why Not!!

kalo prediksi gw arsenal bisa diatasi.. Chelsea bakal mengancam, united lebih mudah menghadapi team kolektif seperti arsenal ketimbang lawan chelsea yang mempunyai drogba dengan skill dan power yg bgs ketika one on one dengan pemain kita..
tanpa drogba 90 persen kita menang
dengan drogba peluang fifty fifty..
Gw bsa hitung half season aja..
PL really unpredictable
theater of dream is offline  
Old 27-11-2010, 03:33 PM   #5
der_emperor
first team
freekick.us
 
 
der_emperor's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bandung, Jakarta, Jatinangor
Posts: 3,118
Thanks: 215
Thanked 647 Times in 310 Posts
Mentioned: 1 Post(s)
der_emperor is a glorious beacon of lightder_emperor is a glorious beacon of lightder_emperor is a glorious beacon of lightder_emperor is a glorious beacon of lightder_emperor is a glorious beacon of lightder_emperor is a glorious beacon of lightder_emperor is a glorious beacon of light
Visit der_emperor's Twitter
Default Re: Unbeaten in A season?? Why Not!!

vote for No...
realistis aj sih...
masih banyak match berat untuk kedepannya..
home away versus chelsea & arsenal, away versus pool yang punya motivasi lebih ketika melawan united di kandang dan jangan lupa juga tim2 yang gk diperhitungkan, biasanya united lengah ketika melawan tim2 medioker.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
der_emperor is offline  
Old 27-11-2010, 04:55 PM   #6
sellamanyaunited
first team
kadang labil
 
 
sellamanyaunited's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: depok-indonesia
Posts: 3,344
Thanks: 61
Thanked 73 Times in 39 Posts
Mentioned: 2 Post(s)
sellamanyaunited is a jewel in the roughsellamanyaunited is a jewel in the roughsellamanyaunited is a jewel in the rough
Default Re: Unbeaten in A season?? Why Not!!

wah kalo gak terkalahkan semusim sih kayaknya susah, 2 pertandingan dibulan desember bisa dibilang berat yaitu saat united menjamu arsenal dan yang paling berat saat bertandang ke chelsea, nah dimatch ini ane gayakin united bisa menang apalagi kalo chels udh bangkit (semoga sih gak bangkit)
yang penting bukan unbeatennya, yang penting adalah jalan unutk meraih tropinye, daripada unbeaten semusim tp gadapet tropi,
semoga sih bisa menyamai rekor arsenal taun 2004 ya amin
__________________
LOVE UNITED HATE GLAZER

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
sellamanyaunited is offline  
Old 27-11-2010, 05:41 PM   #7
loveUNITED
first team
@United_Troopers
 
 
loveUNITED's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bandung
Posts: 1,407
Thanks: 241
Thanked 172 Times in 88 Posts
Mentioned: 2 Post(s)
loveUNITED is just really niceloveUNITED is just really niceloveUNITED is just really niceloveUNITED is just really nice
Default Re: Unbeaten in A season?? Why Not!!

vote : NO

alesan : ngeliat statistik permainan United yang masih sering seri ane ga yakin tapi semoga pendapat ane salah dan kedepan nya unbeaten dgn hasil menang terus
loveUNITED is offline  
Old 27-11-2010, 05:48 PM   #8
id4y
academy
-
 
 
Join Date: Aug 2009
Location: duduk manis di depan komputer
Posts: 108
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
id4y has no contributions yet
Default Re: Unbeaten in A season?? Why Not!!

Nope...prefer winning EPL than being unbeaten...
Cheers....
id4y is offline  
Old 27-11-2010, 05:49 PM   #9
sellamanyaunited
first team
kadang labil
 
 
sellamanyaunited's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: depok-indonesia
Posts: 3,344
Thanks: 61
Thanked 73 Times in 39 Posts
Mentioned: 2 Post(s)
sellamanyaunited is a jewel in the roughsellamanyaunited is a jewel in the roughsellamanyaunited is a jewel in the rough
Default Re: Unbeaten in A season?? Why Not!!

2 pertandingan berat bakal menyusul dan masih waswas rekor unbeaten bakal ruska apa kaga
berharap kaga
masih setengah musim, dan ane gayakin united jadi tim unbeaten dengan perform begini kecuali kalau emang takdir
__________________
LOVE UNITED HATE GLAZER

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
sellamanyaunited is offline  
Old 27-11-2010, 06:41 PM   #10
Jerome Morrow
academy
-
 
 
Jerome Morrow's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 253
Thanks: 85
Thanked 54 Times in 30 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Jerome Morrow will become famous soon enough
Default Re: Unbeaten in A season?? Why Not!!

Kalo gua disuruh taruhan buat ini..
gua berani pasang seluruh jersey United gua untuk bilang United ga bakal Unbeaten musim ini..


Jerome Morrow is offline  
Closed Thread


(View-All Members who have read this thread : 0
There are no names to display.
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Berbatov This Coming Season:Will he have great season ??? theater of dream United Lounge 223 22-11-2012 12:31 AM
[Pre-Season] Season 2011 - 2012 (Scholes Testimonial) sir_otz Archives 2011/2012 183 08-08-2011 12:47 PM
[G] New Season, New Shirt, New Squad Member of Manchester United F. C. Season 2010/11 Redsbusby Others 57 19-02-2011 12:32 AM
[G] Still Unbeaten and Return to the Top Redsbusby Archives 2010/2011 2 17-01-2011 04:35 AM



All times are GMT +8. The time now is 06:23 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
United Indonesia - Manchester United Supporters Club of Indonesia