United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club
Register
Go Back   United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club > INSIDE MANCHESTER UNITED > United Previews and Reviews > Archives > Archives 2011/2012

Old 11-02-2012, 09:52 AM   #11
Andi Istiabudi
manager
Youtube: Andi Istiabudi
 
 
Andi Istiabudi's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Jakarta
Posts: 28,064
Thanks: 0
Thanked 2,155 Times in 1,582 Posts
Mentioned: 126 Post(s)
Andi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to all


Default Re: [UEL] Ajax vs Man Utd

Quote:
Originally Posted by ferly_Liemz View Post
Hummm uda mau di mulai ya EL nya? Pengen sih liat beberapa dr reserve bisa banyak main di ajang ini... Bukan meremehkan,hanya saja EL bs jadi ajang yg bagus buat mental para pemain muda... Juara EL jg lumayan,tp sebelum itu menang dl dr ajax...

Ud lama ga perhatikan ajax,ada yg bs komentar soal kualitas ajax sekarang?
Sepertinya sih Sir Alex tidak akan sembarangan memasang pemain muda karena EL ini adalah gelar yang tersisa selain EPL jadi kalau sampai gagal tentu pukulan telak bagi United disaat persaingan EPL juga masih sangat ketat. Kemungkinan sih tim yang dimainkan adalah perpaduan tim senior dan tim muda.

Ajax yang sekarang kualitasnya tentu jauh dibandingkan dengan Ajax era 1990an. Kalau tidak salah Ajax tetap mengandalkan pemain binaan akademinya. Tapi bukan Ajax namanya kalau tidak menjual pemain muda berbakatnya ke banyak klub lain di Eropa
Andi Istiabudi is online now  
Old 11-02-2012, 11:26 AM   #12
Trezz Kiko
first team
-
 
 
Trezz Kiko's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Banda Aceh
Posts: 1,556
Thanks: 923
Thanked 340 Times in 255 Posts
Mentioned: 23 Post(s)
Trezz Kiko is just really niceTrezz Kiko is just really niceTrezz Kiko is just really niceTrezz Kiko is just really nice
Visit Trezz Kiko's Facebook Visit Trezz Kiko's Twitter
Default Re: [UEL] Ajax vs Man Utd

UL mainnya jum'at sabtu ya? padahal uda bela"in pilih jadwal kuliah yg sabtunya libur, tau" United mainnya hari jum'at.
curi 2 gol atau lebih di Amsterdam spaya di kandang bisa lebih aman.
Trezz Kiko is offline  
Old 11-02-2012, 11:28 AM   #13
irfi_1
first team
KUWUNGSARI REDS!
 
 
irfi_1's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: INDONESIA
Posts: 2,233
Thanks: 1,277
Thanked 746 Times in 375 Posts
Mentioned: 126 Post(s)
irfi_1 has much to be proud ofirfi_1 has much to be proud ofirfi_1 has much to be proud ofirfi_1 has much to be proud ofirfi_1 has much to be proud ofirfi_1 has much to be proud ofirfi_1 has much to be proud ofirfi_1 has much to be proud ofirfi_1 has much to be proud ofirfi_1 has much to be proud of
Visit irfi_1's Twitter
Default Re: [UEL] Ajax vs Man Utd

waww..sir alex bisa memantau cristian eriksen dan pemain berbakat AJAX nih...AJAX ini salah satu tim yang turut andil atas suksesnya tim eropa lainnya, terutama United dengan VDS ....dan pengalaman baru nih nonton United di Jumat Pagi dan main di EL..disiarin TV Lokal atau tidak?
irfi_1 is offline  
Old 11-02-2012, 12:06 PM   #14
Andi Istiabudi
manager
Youtube: Andi Istiabudi
 
 
Andi Istiabudi's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Jakarta
Posts: 28,064
Thanks: 0
Thanked 2,155 Times in 1,582 Posts
Mentioned: 126 Post(s)
Andi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to all


Default Re: [UEL] Ajax vs Man Utd

Pastinya saya dukung Aj... eh Manchester United dalam laga ini
Kira-kira VDS nonton langsung atau tidak yach di Amsterdam ArenaA ?
Andi Istiabudi is online now  
Old 11-02-2012, 02:52 PM   #15
panda777
academy
#IAMUNITED
 
 
panda777's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Bandung
Posts: 414
Thanks: 199
Thanked 22 Times in 21 Posts
Mentioned: 42 Post(s)
panda777 has a spectacular aura aboutpanda777 has a spectacular aura about
Visit panda777's Facebook Visit panda777's Twitter
Default Re: [UEL] Ajax vs Man Utd

Wow, seperti biasa, kang @VaDLi udah standby aja dengan match United selanjutnya hehehe.. SALUT BRO..^^

Well, agak sedikit asing sih liat judul threadnya yang dikasih "[UEL]", secara dulu terbiasa dengan "[UCL]". But, it's alright, kita blom punya koleksi trophy Europe League kan?? (CMIIW)

Ajax, secara pribadi ga ada bayangan ama tim satu ini, cuman berharap bisa curi poin di Amsterdam Arena hehehhe.. Berharap Berba, Clev dan Amos bisa maen^^
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

>>>>>>>
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
<<<<<<<
#RoadToChampions2015
panda777 is offline  
Old 11-02-2012, 03:01 PM   #16
fadilbedil
first team
cimahi-bandung
 
 
fadilbedil's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: bandung
Posts: 1,065
Thanks: 179
Thanked 202 Times in 106 Posts
Mentioned: 2 Post(s)
fadilbedil is a jewel in the roughfadilbedil is a jewel in the roughfadilbedil is a jewel in the rough
Visit fadilbedil's Facebook Visit fadilbedil's Twitter
Default Re: [UEL] Ajax vs Man Utd

bisa sambil memantau eriksen nih SAF
agak asing dengan judulnya,tapi gapapa kali aja juara untuk pertama kali
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
fadilbedil is offline  
Old 11-02-2012, 03:09 PM   #17
VaDLi
first team
fb.com/vadli | twitter @vadli
 
 
VaDLi's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Jakarta-Bogor
Posts: 4,228
Thanks: 1,642
Thanked 1,733 Times in 898 Posts
Mentioned: 33 Post(s)
VaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant futureVaDLi has a brilliant future


Visit VaDLi's Facebook Visit VaDLi's Twitter Visit VaDLi's YouTube
Default Re: [UEL] Ajax vs Man Utd

Quote:
Originally Posted by panda777 View Post
Wow, seperti biasa, kang @VaDLi udah standby aja dengan match United selanjutnya hehehe.. SALUT BRO..^^

Well, agak sedikit asing sih liat judul threadnya yang dikasih "[UEL]", secara dulu terbiasa dengan "[UCL]". But, it's alright, kita blom punya koleksi trophy Europe League kan?? (CMIIW)

Ajax, secara pribadi ga ada bayangan ama tim satu ini, cuman berharap bisa curi poin di Amsterdam Arena hehehhe.. Berharap Berba, Clev dan Amos bisa maen^^
ya gw sih cuman meneruskan tradisi sebelumnya dimana thread match itu muncul sekitar 7-10 hari sebelum hari-H ...

kalo agak rancu judulnya ya mohon maklum yaaa... tapi daripada dikasih judul bahasa Indonesia malah makin rancu hehehe...

setelah thread ini akan muncul thread yang sama hanya United yang bertindak sebagai tuan tumah
__________________
www.vadli.com

Last edited by VaDLi; 11-02-2012 at 03:13 PM..
VaDLi is offline  
Old 11-02-2012, 03:14 PM   #18
Andi Istiabudi
manager
Youtube: Andi Istiabudi
 
 
Andi Istiabudi's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Jakarta
Posts: 28,064
Thanks: 0
Thanked 2,155 Times in 1,582 Posts
Mentioned: 126 Post(s)
Andi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to allAndi Istiabudi is a name known to all


Default Re: [UEL] Ajax vs Man Utd

Apapun judul threadnya tetap saja kedua tim favorit saya tetap akan bertemu
Eh waktu Asia Tour 1975, kedua tim pernah bertemu gak sih di Jakarta ?
Andi Istiabudi is online now  
Old 11-02-2012, 03:33 PM   #19
fikrirf
academy
The Spirit Carries On
 
 
fikrirf's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: sidoRAWKjo
Posts: 283
Thanks: 42
Thanked 63 Times in 30 Posts
Mentioned: 3 Post(s)
fikrirf Ready for being a real United Indonesia
Default Re: [UEL] Ajax vs Man Utd

tim favorit ane dua-duanya !! tapi tetep dukung MU
fikrirf is offline  
Old 11-02-2012, 03:34 PM   #20
panda777
academy
#IAMUNITED
 
 
panda777's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Bandung
Posts: 414
Thanks: 199
Thanked 22 Times in 21 Posts
Mentioned: 42 Post(s)
panda777 has a spectacular aura aboutpanda777 has a spectacular aura about
Visit panda777's Facebook Visit panda777's Twitter
Default Re: [UEL] Ajax vs Man Utd

Quote:
Originally Posted by VaDLi View Post
ya gw sih cuman meneruskan tradisi sebelumnya dimana thread match itu muncul sekitar 7-10 hari sebelum hari-H ...

kalo agak rancu judulnya ya mohon maklum yaaa... tapi daripada dikasih judul bahasa Indonesia malah makin rancu hehehe...

setelah thread ini akan muncul thread yang sama hanya United yang bertindak sebagai tuan tumah
bukan rancu sih, tapi karena saya biasanya liat United maen di UCL, hehehe..
Emang UEL kan, UEFA Europe League..

Keep posting bro VaDLi.. Thx for keeping us updated..
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

>>>>>>>
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
<<<<<<<
#RoadToChampions2015
panda777 is offline  
 


(View-All Members who have read this thread : 0
There are no names to display.
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[G] EL ~ Hosted Ajax @ Old Trafford VaDLi Archives 2011/2012 8 24-02-2012 06:16 PM
[UEL] Man Utd 1-2 Ajax VaDLi Archives 2011/2012 100 24-02-2012 04:43 PM
[Nonbar UEL] United vs Ajax ario adi nugroho Archives 2011/2012 7 24-02-2012 12:16 AM
[Nonbar UEL] Ajax vs United ario adi nugroho Archives 2011/2012 15 16-02-2012 06:44 PM



All times are GMT +8. The time now is 06:48 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
United Indonesia - Manchester United Supporters Club of Indonesia