United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club
Register
Go Back   United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club > INSIDE MANCHESTER UNITED > United Previews and Reviews > Archives > Archives 2011/2012

Old 29-08-2011, 11:46 PM   #121
theater of dream
moderator
Come on beibeh......
 
 
theater of dream's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Somewhere out of Pekanbaru
Posts: 15,009
Thanks: 391
Thanked 1,219 Times in 846 Posts
Mentioned: 97 Post(s)
theater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant future


Visit theater of dream's Facebook Visit theater of dream's Twitter
Default Re: [EPL] Man Utd 8-2 Arsenal

jangan kan 4-4-2, formasi 4-5-1, 4-3-3 sekalipun mengaruskan seorang wingback buat overlapping..
mungkin bro red devilz bisa kasih contoh taktik dan juga cnth winger yg ngga perlu over lapping
theater of dream is offline  
Old 29-08-2011, 11:50 PM   #122
theater of dream
moderator
Come on beibeh......
 
 
theater of dream's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Somewhere out of Pekanbaru
Posts: 15,009
Thanks: 391
Thanked 1,219 Times in 846 Posts
Mentioned: 97 Post(s)
theater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant future


Visit theater of dream's Facebook Visit theater of dream's Twitter
Default

Quote:
Originally Posted by Oom Panda View Post
So Does Chica... :p hehehehehe....

Hanya di #UtdIndonesia, brad...

I would 8 2 see Arsene comeback from this...
kekkee statisic yg diatas yg ngevote kan fan kayak kita juga dan buka pundit
theater of dream is offline  
Old 30-08-2011, 12:40 AM   #123
fey777
first team
^__^
 
 
fey777's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: http://fey777.com/
Posts: 1,278
Thanks: 275
Thanked 591 Times in 289 Posts
Mentioned: 10 Post(s)
fey777 is a name known to allfey777 is a name known to allfey777 is a name known to allfey777 is a name known to allfey777 is a name known to allfey777 is a name known to allfey777 is a name known to allfey777 is a name known to all


Visit fey777's Twitter
Default Re: [EPL] Man Utd 8-2 Arsenal

Dari match vs Arsenal. smakin yakin "Class of 11 yg sangat Berkelas",,,
#RELENTLESS !!!

__________________
visit: http://www.jatinangorku.com/
fey777 is offline  
Old 30-08-2011, 08:06 AM   #124
tumpal_oneunited
captain
Once United Always United!!
 
 
tumpal_oneunited's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bandung-Jakarta-Cilegon-Tangerang
Posts: 5,602
Thanks: 538
Thanked 550 Times in 154 Posts
Mentioned: 163 Post(s)
tumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond repute
Default Re: [EPL] Man Utd 8-2 Arsenal

Quote:
Originally Posted by dhodoadrian View Post
menurut saya match kali united mainnya biasa aja kok (normal).. cuman arsenal nya aja bobrok pertahanannya..

kembali terbukti strategi melawan gunner ampuh kalo pake direct footbal, umpan langsung menuju kotak penalti, dan bikin pemain United lolos dari line defence nya arsenal. kayak timnas kita ya? hehehe

kalo aja Nani maennya gak kaya orang bcandaan gtu,, mungkin skornya bisa 10 - 2 lo.. dan kalo saja penalti van persie masuk, mungkin gak sgtu gede skornya..

however.. our young red devils was fantastic last nite! be consistence lads!
aneh bin ajaib... (yang di bold dan underlined)
koq bisa beda yak..??

bagi gw,,penampilan Anak-Anak Muda United minggu malem kmrn dah...
tumpal_oneunited is offline  
Old 30-08-2011, 08:57 AM   #125
dhodoadrian
first team
keep on rocking
 
 
dhodoadrian's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Selatan Borneo
Posts: 1,561
Thanks: 1,035
Thanked 670 Times in 252 Posts
Mentioned: 115 Post(s)
dhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to alldhodoadrian is a name known to all
Visit dhodoadrian's Facebook Visit dhodoadrian's Twitter Visit dhodoadrian's YouTube dhodoadrian
Default Re: [EPL] Man Utd 8-2 Arsenal

Quote:
Originally Posted by tumpal_oneunited View Post
aneh bin ajaib... (yang di bold dan underlined)
koq bisa beda yak..??

bagi gw,,penampilan Anak-Anak Muda United minggu malem kmrn dah...
jiah dibahas lagi ya om :amaze:

intinya kalo klin sit, gue bakal bilang super fantastis dah.. tapi nyatanya enggak :p .. itu gw kecewanya
__________________
no signature
dhodoadrian is offline  
Old 30-08-2011, 11:35 PM   #126
adi_Giggsy
first team
Glory Glory Man United
 
 
adi_Giggsy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: United Indonesia Bali
Posts: 1,499
Thanks: 137
Thanked 85 Times in 58 Posts
Mentioned: 2 Post(s)
adi_Giggsy has a spectacular aura aboutadi_Giggsy has a spectacular aura about
Visit adi_Giggsy's Facebook Visit adi_Giggsy's Twitter Visit adi_Giggsy's YouTube adigiggsy
Default Re: [EPL] Man Utd 8-2 Arsenal

Quote:
Originally Posted by theater of dream View Post
jangan kan 4-4-2, formasi 4-5-1, 4-3-3 sekalipun mengaruskan seorang wingback buat overlapping..
mungkin bro red devilz bisa kasih contoh taktik dan juga cnth winger yg ngga perlu over lapping
kebetulan neh saya sebagai wing back kiri di klub bola, memang dalam taktik & strategi pelatih saya, seperti United kemaren wingback difungsikan dalam penyerangan tidak hanya bertahan (dasar), dalam strategi pelatih saya neh kalau saya ikut dalam penyerangan biasanya yg nutup celah di belakang itu adalah Gelandang tengah atau gelandang bertahan atau bisa juga pemain sayap kiri tergantung siapa posisinya yang paling deket dengan lawan...
__________________
We Love United
We Do

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
adi_Giggsy is offline  
Old 31-08-2011, 12:38 AM   #127
theater of dream
moderator
Come on beibeh......
 
 
theater of dream's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Somewhere out of Pekanbaru
Posts: 15,009
Thanks: 391
Thanked 1,219 Times in 846 Posts
Mentioned: 97 Post(s)
theater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant futuretheater of dream has a brilliant future


Visit theater of dream's Facebook Visit theater of dream's Twitter
Default Re: [EPL] Man Utd 8-2 Arsenal

Quote:
Originally Posted by adi_Giggsy View Post
kebetulan neh saya sebagai wing back kiri di klub bola, memang dalam taktik & strategi pelatih saya, seperti United kemaren wingback difungsikan dalam penyerangan tidak hanya bertahan (dasar), dalam strategi pelatih saya neh kalau saya ikut dalam penyerangan biasanya yg nutup celah di belakang itu adalah Gelandang tengah atau gelandang bertahan atau bisa juga pemain sayap kiri tergantung siapa posisinya yang paling deket dengan lawan...
Nice post bro..
Makanya jangan heran kalo tiba2 Young yang defence di sebelah kiri..
winger dan wing back banyak punya kesamaan seperti, pace, speed, crossing yang membuat mereka bisa saling support satu sama lain, bahkan bertukar posisi...
dan mungkin perbedaan nya ..
kalo wing back lebih cendrung punya defence lebih bagus dengan tackle, baca pergerakan lwan, memotong alur serangan yang lebih bagus..
sementara winger lebih offensive dengan shoting, naluri gol yang lebih bagus..

Rafael, Evra dan Fabio juga bisa jadi winger.
Park juga bisa jadi wing back
cth lain, Bale asli nya juga wing back

Sorry oot
__________________
Liverpool last won the League when Apple and Blackberry were just fruits

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
theater of dream is offline  
Old 01-09-2011, 01:33 PM   #128
red_devilz
first team
You're mine :)
 
 
red_devilz's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: kaki langit
Posts: 1,019
Thanks: 439
Thanked 270 Times in 110 Posts
Mentioned: 1 Post(s)
red_devilz is a jewel in the roughred_devilz is a jewel in the roughred_devilz is a jewel in the rough
Default Re: [EPL] Man Utd 8-2 Arsenal

Quote:
Originally Posted by theater of dream View Post
jangan kan 4-4-2, formasi 4-5-1, 4-3-3 sekalipun mengaruskan seorang wingback buat overlapping..
mungkin bro red devilz bisa kasih contoh taktik dan juga cnth winger yg ngga perlu over lapping
Gini,Bro. Wing back atau Full Back itu , nggak wajib overlapping, dan semua itu kembali ke strategi pelatih dan tipikal wing back/full back itu sendiri. Bukannya gak perlu sama sekali. Menurut ente kan kewajiban , dan kalau menurut gw itu kondisional.

Misal : suatu tim berlaga di kandang lawan, dan pemain lawan punya pemain sayap yg tajam , trus pelatih menginstruksikan wing back supaya maksimal maju sampai di garis tengah lapangan + berdiri gak jauh dr garis bek tengah.
red_devilz is offline  
Old 01-09-2011, 04:40 PM   #129
tumpal_oneunited
captain
Once United Always United!!
 
 
tumpal_oneunited's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bandung-Jakarta-Cilegon-Tangerang
Posts: 5,602
Thanks: 538
Thanked 550 Times in 154 Posts
Mentioned: 163 Post(s)
tumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond reputetumpal_oneunited has a reputation beyond repute
Default Re: [EPL] Man Utd 8-2 Arsenal

UNITED vs arsenal kan maennya tanggal 28 yah...
Sesuai dengan angka di tanggal tersebut,,begitu jugalah angka yang ada di papan skor, 8 untuk UNITED dan 2 untuk arsenal..

Hehehe...oot dikit neh..........
tumpal_oneunited is offline  
 


(View-All Members who have read this thread : 4
beckz_on7, CaptainRoo_10, MichaelMU, United Rule
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[EPL] Arsenal 1-2 Man Utd VaDLi Archives 2011/2012 138 24-01-2012 07:08 PM
[FA] Man Utd 2-0 Arsenal rondwisan Archives 2010/2011 159 15-03-2011 10:31 AM
[EPL] Man Utd 1-0 Arsenal rondwisan Archives 2010/2011 164 17-12-2010 08:42 PM
[EPL] Arsenal 1-3 Man Utd rondwisan Archives 2009/2010 116 03-02-2010 01:57 PM
[EPL] Man Utd 2-1 Arsenal rondwisan Archives 2009/2010 261 07-09-2009 11:04 AM



All times are GMT +8. The time now is 02:20 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
United Indonesia - Manchester United Supporters Club of Indonesia