United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club
Register
Go Back   United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club > UNITED INDONESIA > United Indonesia Chapters > Banten, Jabodeka > Depok

Old 25-07-2010, 05:23 PM   #31
Diego
first team
Wind of Change
 
 
Diego's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Jakarta
Posts: 3,297
Thanks: 70
Thanked 786 Times in 368 Posts
Mentioned: 16 Post(s)
Diego is just really niceDiego is just really niceDiego is just really niceDiego is just really nice


Default Re: DEPOK - Turnamen Futsal Antar Fans Club di Depok

Thanks for support,United Indonesia Depok juara komunitas antar fans klub depok 2010...
Diego is offline  
The Following 5 Users Say Thank You to Diego For This Useful Post:
Old 25-07-2010, 05:32 PM   #32
RaharDian
first team
Smangat..Smangat!!!
 
 
RaharDian's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: banana city
Posts: 3,520
Thanks: 201
Thanked 131 Times in 82 Posts
Mentioned: 7 Post(s)
RaharDian is a glorious beacon of lightRaharDian is a glorious beacon of lightRaharDian is a glorious beacon of lightRaharDian is a glorious beacon of lightRaharDian is a glorious beacon of lightRaharDian is a glorious beacon of light
Default Re: DEPOK - Turnamen Futsal Antar Fans Club di Depok

Wow....Slamat yah buat Tim UI Depok .....sukses terus ....
RaharDian is offline  
Old 25-07-2010, 05:49 PM   #33
arson pelipus
first team
TORAJA
 
 
arson pelipus's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Makassar
Posts: 2,306
Thanks: 592
Thanked 236 Times in 151 Posts
Mentioned: 4 Post(s)
arson pelipus is a glorious beacon of lightarson pelipus is a glorious beacon of lightarson pelipus is a glorious beacon of lightarson pelipus is a glorious beacon of lightarson pelipus is a glorious beacon of lightarson pelipus is a glorious beacon of light
Default Re: DEPOK - Turnamen Futsal Antar Fans Club di Depok

Quote:
Originally Posted by Diego View Post
Thanks for support,United Indonesia Depok juara komunitas antar fans klub depok 2010...
mantap...slamat buat UI depok..
jd pengen cepat2 menjajal kekuatan UI depok nich di gathnas....
__________________
ARTSON BECKHAM
UNITED MENUJU TITLE 20

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
arson pelipus is offline  
The Following User Says Thank You to arson pelipus For This Useful Post:
Old 25-07-2010, 05:52 PM   #34
tuxunited
newbie
-
 
 
tuxunited's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Surabaya, Jakarta & Depok
Posts: 36
Thanks: 14
Thanked 1 Time in 1 Post
Mentioned: 0 Post(s)
tuxunited has no contributions yet
Default Re: DEPOK - Turnamen Futsal Antar Fans Club di Depok

tuxunited is offline  
Old 25-07-2010, 06:09 PM   #35
Aba_MaczUnited
first team
UNITEDcontinued
 
 
Aba_MaczUnited's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Kota Daeng, MAKASSAR
Posts: 3,371
Thanks: 1,931
Thanked 1,019 Times in 460 Posts
Mentioned: 58 Post(s)
Aba_MaczUnited is a name known to allAba_MaczUnited is a name known to allAba_MaczUnited is a name known to allAba_MaczUnited is a name known to allAba_MaczUnited is a name known to allAba_MaczUnited is a name known to allAba_MaczUnited is a name known to allAba_MaczUnited is a name known to all
Visit Aba_MaczUnited's Facebook Visit Aba_MaczUnited's Twitter AbaAkbarJi
Default Re: DEPOK - Turnamen Futsal Antar Fans Club di Depok

Congratz UI-Depok..!!!
Keep flag flying high..

Aba_MaczUnited is offline  
Old 25-07-2010, 07:30 PM   #36
irfan_mancunianred
academy
U_K_W
 
 
irfan_mancunianred's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: -- depok --
Posts: 339
Thanks: 94
Thanked 40 Times in 27 Posts
Mentioned: 2 Post(s)
irfan_mancunianred Ready for being a real United Indonesia
Default Re: DEPOK - Turnamen Futsal Antar Fans Club di Depok

thankz buat pengurus uicd yg selama dua hari ini dah selalu aktiv dateng dan support uicd green n gold,..
galuh, nitha, sella, agung, harish, hari, dewi, dikman, ricky, dan smua yg udah partispasi,.
specially for diego as manager yg udah traktir makan2nya,..hehehehe,..

piala bergilir masih dirumah gw, baru gw balikin kalo uang jaminannya dah dibalikin sama anak juventini...
hari yg melelahkan, tp puas united indonesia makin eksis di depok,...
irfan_mancunianred is offline  
Old 25-07-2010, 07:33 PM   #37
GL zone
captain
Freedom of Speech....!!!
 
 
GL zone's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: every where
Posts: 6,233
Thanks: 813
Thanked 425 Times in 273 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
GL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to allGL zone is a name known to all
Default Re: DEPOK - Turnamen Futsal Antar Fans Club di Depok

Quote:
Originally Posted by arson pelipus View Post
mantap...slamat buat UI depok..
jd pengen cepat2 menjajal kekuatan UI depok nich di gathnas....
waduh...sayang bgt nih om
UICD ga turut berpatisipasi di turnamen gatnas tahun ini

yg ikut cuma saya doang


anyway, congrats guys..
kita menjadi yg terbaik di depok

pertahan kan terus prestasi ini
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
GL zone is offline  
Old 25-07-2010, 07:58 PM   #38
Diego
first team
Wind of Change
 
 
Diego's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Jakarta
Posts: 3,297
Thanks: 70
Thanked 786 Times in 368 Posts
Mentioned: 16 Post(s)
Diego is just really niceDiego is just really niceDiego is just really niceDiego is just really nice


Default Re: DEPOK - Turnamen Futsal Antar Fans Club di Depok

DEPOK IJO JUARA LAGI....!!!

Tim United Indonesia Depok (Depok Ijo)tampil meyakinkan sebagai juara kompetisi futsal antar komunitas fans club Depok 2010, tim yang juga merupakan jawara internal United Indonesia ini tanpa kesulitan berarti menghentikan perlawanan tim Laziale Jakarta (FC Lazio) dengan skor 5-3.

Penampilan menawan sudah di tunjukan tim ini dari hari pertama kompetisi ini bergulir,tampil perkasa sebagai juara grup B dengan memukul Laviola Indonesia 6-4, serta menundukan Romanisti Jakarta dengan skor 7-3, "dipertandingan pertama dgn laviola kami sedikit dlm tekanan,namun anak2 bisa mengatasi nya,demikian pula ketika melawan roma,mrka punya kualitas pemain yg bagus,bbrp pemain mrka merupakan pemain UNJ,namun anak2 main disiplin dan membuat roma kerepotan" demikian ungkap Diego manajer tim depok ijo.

Penampilan di hari kedua dibabak semifinal,Depok Ijo sempet di buat kewalahan oleh Milanisti Depok,sempet ketinggalan 1-2 di babak turun minum,namun ditutup pasti dengan skor 7-4 oleh para setan merah kota depok ini. "Saya sempet ketar-ketir dgn penampilan impresif milan dibabak pertama,namun mereka terlalu forsir,sehingga stamina mrka melorot di babak ke dua dan hal itu berhasil dioptimalkan anak-anak diatas lapangan" tutur Diego,manejer yg juga sukses membawa Depok Ijo sbg tim terbaik di kompetisi internal United Indonesia.

Selain sukses menjadi jawara,striker tim Depok Ijo,Yusuf juga tampil sebagai top score turnamen dengan 10 gol,"ini tentunya kebanggaan bagi sy bisa menjadi top skor di turnamen ini,sy tdk prnh meyangka sebelumnya,dan ini merupakan pertama buat saya" ungkap yusuf striker muda andalan Depok Ijo.

"Sebagai jawara kita akan mempertahankan gelar ini,dan akan terus berbenah untuk menjadi yang terbaik tidak hanya di depok tapi juga kt siap utk invasi keluar" tutup galuh,Koorda United Indonesia Depok setelah menerima piala bergilir serta uang pembinaan sebagai juara pertama sebesar 1 juta rupiah.
Diego is offline  
The Following 5 Users Say Thank You to Diego For This Useful Post:
Old 25-07-2010, 08:36 PM   #39
sellamanyaunited
first team
kadang labil
 
 
sellamanyaunited's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: depok-indonesia
Posts: 3,344
Thanks: 61
Thanked 73 Times in 39 Posts
Mentioned: 2 Post(s)
sellamanyaunited is a jewel in the roughsellamanyaunited is a jewel in the roughsellamanyaunited is a jewel in the rough
Default Re: DEPOK - Turnamen Futsal Antar Fans Club di Depok

horeeeee menang 6-4 lawan lazio difinal dapet piala bergilir UICD , asik kaaan haha
sellamanyaunited is offline  
Old 25-07-2010, 08:38 PM   #40
MCR7
first team
dream again
 
 
MCR7's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bontang mantap
Posts: 1,189
Thanks: 17
Thanked 134 Times in 100 Posts
Mentioned: 16 Post(s)
MCR7 is just really niceMCR7 is just really niceMCR7 is just really niceMCR7 is just really nice
Default Re: DEPOK - Turnamen Futsal Antar Fans Club di Depok

congrats y buat UI depok...selamat buat para pemain, Pengurus tim dan suporternya...
MCR7 is offline  
The Following User Says Thank You to MCR7 For This Useful Post:
Closed Thread


(View-All Members who have read this thread : 23
7Magnificent, abhe, afrisandhy, ariflukman678, baya, chafor, cimundhadi, eikurachyta, Fritz_United, galuhcoltd, gianaputra, havidic, herualandru11, irfan_thered, irhamirham, Kandaprabu, malique7, panjoel, redit, rickydegea, vasat216, zan_mufc
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Turnamen Futsal Fans Club Payakumbuh 2014 ANDRE INX Payakumbuh 3 11-09-2014 12:17 PM
BENGKULU - Fans Club League (Liga Futsal antar Fans Club Bengkulu) febza Bengkulu 18 05-11-2012 02:50 PM
LAMPUNG - Fans Club League (Liga Futsal antar Fans Club Lampung) robby7beckham Lampung 42 26-04-2012 11:37 AM
DEPOK - Turnamen futsal intern chicharito07 Depok 2 12-08-2011 01:01 PM
Juara Piala Dunia Antar Club rondwisan Football History 1 01-08-2009 09:35 AM



All times are GMT +8. The time now is 01:00 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
United Indonesia - Manchester United Supporters Club of Indonesia