United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club
Register
Go Back   United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club > INSIDE MANCHESTER UNITED > Fans Talk

Old 04-04-2012, 06:43 AM   #101
adri77
newbie
-
 
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 23
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
adri77 has no contributions yet
Default Re: SAF on youngsters: Fear, trust or what?

SAF adalah pelatih yg handal dia tau apa yg harus dia lakukan pada tim'a walaupun terkadang ada juga kesalahan toh dia juga manusia yg tak luput dari kesalahan
tapi MU tetap bangkit lagi,bahkan dengan pemain muda saya yakin mereka akan bermain dengan sangat bagus.
adri77 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2012, 08:47 AM   #102
fredrian.seven
captain
Welcome Mou
 
 
fredrian.seven's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: 10km dari Bintaro Plaza ke arah Ciledug :))
Posts: 11,212
Thanks: 1,240
Thanked 857 Times in 606 Posts
Mentioned: 126 Post(s)
fredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant future
Default Re: SAF on youngsters: Fear, trust or what?

Moga United bisa ngunci gelar ke 20 sebelum partai terakhir liga jadi akan ada kesempatan buat youngster macam Fryers, Pogba, Petrucci, James, Keane bersaudara, dll.
fredrian.seven is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2013, 11:32 PM   #103
kingherooney
newbie
#thankyousiralex
 
 
kingherooney's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Manchester van Java
Posts: 67
Thanks: 19
Thanked 4 Times in 3 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
kingherooney has no contributions yet
Default Re: SAF on youngsters: Fear, trust or what?

Ikut ninggalin komeng ahhh nyubi....
Menurut ane sih, lebih condong ke kepercayaan dan tak luput dengan eksperimen-eksperimen SAF dalam meracik pemain muda disetiap lini sesuai dengan typecal permainan para seniornya. Contohnya De gea yang sukses memikat hati SAF setelah permainannya percis van der sar,chicarito-louis saha,rafael-G.nevile,clverly-scholes,Pantauan ane sih saat ini SAF masih merindukan sosok roy keane or king eric.
kingherooney is offline   Reply With Quote
Old 15-02-2013, 09:10 PM   #104
fredrian.seven
captain
Welcome Mou
 
 
fredrian.seven's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: 10km dari Bintaro Plaza ke arah Ciledug :))
Posts: 11,212
Thanks: 1,240
Thanked 857 Times in 606 Posts
Mentioned: 126 Post(s)
fredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant future
Default Re: SAF on youngsters: Fear, trust or what?

Quote:
Originally Posted by troy andreas View Post
Mungkin ada yang sudah baca di web klub, ane juga bingung mau posting di thread mana, tapi tujuan di post di thread ini karena ada dua nama youngster yang di sebutkan opa SAF.

Quote:
Boss: Patience pays off



"It's great testament to the development work we do with young players. We had young Nick Powell and Adnan Januzaj in the Reserves on Monday and you say to yourself:'These are definite Manchester United first-team players.'

"We can see that. They have outstanding qualities. They can see that in trusting us to map out their careers and help them and develop them then they can get to Danny’s level."

Powell impressed in a central attacking role, where he was often employed in his Crewe Alexandra days, against the Gunners' Under-21s while Belgian teenager Januzaj has started to shine at that level after being promoted from the Academy side.
cc: pengamat youngster @Redsbusby @fredrian.seven @Victory dkk

Intinya ane senang banget SAF ternyata "ingat" dengan mereka- mereka yang ada di akademi/ reserve (walau hanya beberapa)
Ingat tapi klo nggak dicoba ya percuma

Jadi ketemu postinganku hampir setahun yang lalu.

Quote:
Originally Posted by fredrian.seven View Post
Moga United bisa ngunci gelar ke 20 sebelum partai terakhir liga jadi akan ada kesempatan buat youngster macam Fryers, Pogba, Petrucci, James, Keane bersaudara, dll.
Fryers, Pogba, James dan cabut. Yang mungkin bukan salah Fergie juga sih karena nggak percaya tapi bisa aja karena pemaen mudanya nggak sabaran atau emang tidak cukup bagus.

Dulu pernah bilang Fergie asbun (asal bunyi) bilang percaya ma pemaen muda tapi nggak dicoba2 juga. Mungkin terlalu kasar dan sok tau. Klo saat ini ya cuma bisa nunggu aja. Mo berpendapat gimana ya susah coz nggak tau pasti kualitas si pemaen muda (hanya sekedar mbaca aja) plus nggak tau penilaian Fergie gimana. Hanya berharap si pemaen setidaknya dicoba di tim utama baru dilihat prospeknya.
fredrian.seven is offline   Reply With Quote
Old 15-02-2013, 09:40 PM   #105
troy andreas
moderator
min tolong ket sekum diremove.
 
 
troy andreas's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Far away from Tomohon
Posts: 9,226
Thanks: 2,370
Thanked 1,947 Times in 1,102 Posts
Mentioned: 273 Post(s)
troy andreas has a brilliant futuretroy andreas has a brilliant futuretroy andreas has a brilliant futuretroy andreas has a brilliant futuretroy andreas has a brilliant futuretroy andreas has a brilliant futuretroy andreas has a brilliant futuretroy andreas has a brilliant futuretroy andreas has a brilliant futuretroy andreas has a brilliant futuretroy andreas has a brilliant future


Visit troy andreas's Twitter
Default Re: SAF on youngsters: Fear, trust or what?

Quote:
Originally Posted by fredrian.seven View Post
Ingat tapi klo nggak dicoba ya percuma

Jadi ketemu postinganku hampir setahun yang lalu.



Fryers, Pogba, James dan cabut. Yang mungkin bukan salah Fergie juga sih karena nggak percaya tapi bisa aja karena pemaen mudanya nggak sabaran atau emang tidak cukup bagus.

Dulu pernah bilang Fergie asbun (asal bunyi) bilang percaya ma pemaen muda tapi nggak dicoba2 juga. Mungkin terlalu kasar dan sok tau. Klo saat ini ya cuma bisa nunggu aja. Mo berpendapat gimana ya susah coz nggak tau pasti kualitas si pemaen muda (hanya sekedar mbaca aja) plus nggak tau penilaian Fergie gimana. Hanya berharap si pemaen setidaknya dicoba di tim utama baru dilihat prospeknya.
Di postingan di atas opa SAF bilang gini:

"We're always patient with young players," stated Sir Alex during Friday's press conference. "We're patient with Tom Cleverley. We sent him out on loan on four different occasions and he's matured. Now hes an important member of the squad. You have to show patience. If you think they have the ability then you have to be prepared to wait for that.

Katanya opa SAF sabar. Sabar nunggu waktu yg tepat buat dijual kali yah?
Semoga enggak, mudah- mudahan hal itu benar. Setidaknya opa SAF kembali percaya kepada pemain- pemain muda sejak 2-3 tahun (secara garis besar) belakangan itu suatu hal yang luar biasa.
troy andreas is offline   Reply With Quote
Old 15-02-2013, 09:46 PM   #106
fredrian.seven
captain
Welcome Mou
 
 
fredrian.seven's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: 10km dari Bintaro Plaza ke arah Ciledug :))
Posts: 11,212
Thanks: 1,240
Thanked 857 Times in 606 Posts
Mentioned: 126 Post(s)
fredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant future
Default Re: SAF on youngsters: Fear, trust or what?

Quote:
Originally Posted by troy andreas View Post
Di postingan di atas opa SAF bilang gini:

"We're always patient with young players," stated Sir Alex during Friday's press conference. "We're patient with Tom Cleverley. We sent him out on loan on four different occasions and he's matured. Now hes an important member of the squad. You have to show patience. If you think they have the ability then you have to be prepared to wait for that.

Katanya opa SAF sabar. Sabar nunggu waktu yg tepat buat dijual kali yah?
Semoga enggak, mudah- mudahan hal itu benar. Setidaknya opa SAF kembali percaya kepada pemain- pemain muda sejak 2-3 tahun (secara garis besar) belakangan itu suatu hal yang luar biasa.
Mungkin aja ya, sabar... sabar nunggu waktu yang tepat buat dijual

Klo masalah ucapan Fergie percaya sama pemaen muda ya dari dulu juga bilang gitu. Hanya ya seperti kata2ku, ditunggu kenyataannya meski klo aku pikir lagi faktor kualitas dan kesiapan si pemaen juga jadi pertimbangan.

Kesimpulannya sih ditunggu aja
fredrian.seven is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to fredrian.seven For This Useful Post:
Old 15-02-2013, 10:34 PM   #107
Redsbusby
moderator
BANG to the KE
 
 
Redsbusby's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Surabaya
Posts: 19,041
Thanks: 2,402
Thanked 3,074 Times in 1,812 Posts
Mentioned: 134 Post(s)
Redsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond repute
Default Re: SAF on youngsters: Fear, trust or what?

Iya, cara penilaian SAF yg udah berubah atau emang pemainnya sendiri di jaman skrg yg udah ga segampang dulu untuk bener2 nunjukin 'harganya' di mata Fergie, ga ada yg tau...

Tp gw rasa untuk era menjelang akhir karirnya ini, Fergie udah naikin standar pemain muda yg dirasa 'OK, anda siap' pertimbangannya 'nampak' lebih lama, atau mngkin pemain muda sendiri udah kelewat jumawa stelah naik dr U-18 atau main bagus dlm 1-2 pertandingan aja..
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

THE ONLY THING WE WANT TO LOSE THIS SEASON IS THE DEBT
Redsbusby is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Redsbusby For This Useful Post:
Old 16-02-2013, 08:41 PM   #108
Redsbusby
moderator
BANG to the KE
 
 
Redsbusby's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Surabaya
Posts: 19,041
Thanks: 2,402
Thanked 3,074 Times in 1,812 Posts
Mentioned: 134 Post(s)
Redsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond reputeRedsbusby has a reputation beyond repute
Default Re: SAF on youngsters: Fear, trust or what?

Komentar Sir Alex tentang gimana doi sekarang lebih sabar untuk nungguin pemainnya bener2 siap. Ya tp jangan sampe kayak kasus Mas Pogba aja Sir, yg katanya kurang komunikasi sampe harus cabut
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

THE ONLY THING WE WANT TO LOSE THIS SEASON IS THE DEBT

Last edited by Redsbusby; 19-02-2013 at 07:03 PM.. Reason: dopost artikel
Redsbusby is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2013, 10:37 AM   #109
fredrian.seven
captain
Welcome Mou
 
 
fredrian.seven's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: 10km dari Bintaro Plaza ke arah Ciledug :))
Posts: 11,212
Thanks: 1,240
Thanked 857 Times in 606 Posts
Mentioned: 126 Post(s)
fredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant futurefredrian.seven has a brilliant future
Default Re: SAF on youngsters: Fear, trust or what?

Sepertinya berita ini cocok masuk thread ini. Sih nggak ngerti alasan muncul kata2 "proving him wrong" dari Pique tapi apa ada hubungannya dengan kesempatan buat pemaen muda?

___________________________________

I'm proud to have been part of a Fergie team ... but I like proving him wrong, says Pique

Gerard Pique believes spending time at Manchester United prepared him for his glittering career at Barcelona, even though he is happy he proved Sir Alex Ferguson wrong.

The Spanish defender was unable to force his way into Ferguson's first-team plans at Old Trafford and was sold to the Catalan giants in 2008, where he has earned a reputation as one of Europe's leading centre backs.

But Pique reflected on his spell in England positively, acknowledging that it prepared him for his successful stint at the Nou Camp.

He told The Daily Telegraph: 'The kid who went to Manchester was a boy of 17 who found himself in a changing room full of stars and had a wonderful time. I remember when I was called to train with the first team, it was wonderful.

'That prepared me for what was coming, for the return to Barcelona. Without that pressure, I would have been a bit green when I came here.

'I am very proud of my three years there, of having decided to go to Manchester first – at 17 it was the perfect time for me to leave home because it helped make me as a person.

'I am proud to have been part of a Sir Alex Ferguson team. Even though every time I meet him I tell him that he got it wrong with me!'

Pique only played 23 matches in all competitions at Manchester United.

But the Spanish defender was part of Barcelona's dominant side that won three La Liga titles and two Champions Leagues in three seasons as well as being involved in Spain's World Cup and Euro 2012 triumphs.

He was named La Liga Breakthrough Player of the Year in 2009 and has since been named in the FIFA/FIFPro World XI and UEFA Team of the Year three times in succession.
fredrian.seven is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2013, 11:30 AM   #110
rondwisan
moderator
udah sebelas yaa :)
 
 
rondwisan's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Soe Rock Bo Yo - Nga Lam vv
Posts: 35,037
Thanks: 1,500
Thanked 4,736 Times in 2,701 Posts
Mentioned: 566 Post(s)
rondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond reputerondwisan has a reputation beyond repute
Visit rondwisan's Facebook Visit rondwisan's Twitter
Default Re: SAF on youngsters: Fear, trust or what?

Oyi Sam ..., bisa dibilang kesempatan buat Pique kala itu bener2 kudu extra sabar di United (Rio ama Vidic lagi pada masa jayanya) ..., sementara saat diloan Pique malah jadi pilihan utama (starter), ya untuk terus mengasah kemampuannya mau gak mau Pique minta dijual deh ...
Jadi yg 'sabar' kudu dari dua belah pihak, pemain ama pelatih (management)

Cleverley beruntung sih, dia sedikit yg bisa sama-sama bersabar, sedangkan yg menghuni reserve n academy khan bejibun, ya logikanya emang nggak akan semua kepake di 1st team
rondwisan is offline   Reply With Quote
Reply


(View-All Members who have read this thread : 76
Aba_MaczUnited, AdministratoR, adri77, Agoenk Mancunian, andiancha, andy kurniawan, arymashuda, azisfirdaus, bucay deathbat, Bulma, Bunghasan90, byebye21, CharlieRomeo, christof_ww, datte_boy, Decky14, Deddy Hernandez, dudut, edgani, evergreenghie, fadilbedil, fadlysyah, fajrinited, Febribule, ferly_Liemz, fredrian.seven, frmnsyh_KEANO, GaLih_04, goodmin, gundamwingpilot, h-ANG, Hairul_Vfc, hendiplast, iamsetia, jansonh, Jerome Morrow, jifortin, kingherooney, manutd1111, MUFC1878, muhammadraka, mYa United, Nadyan24, NdeGue, oldark, Oom Panda, panda777, puntondul_UICHATA, Rean, Red Stain, Redsbusby, red_devilz, revald, Rico Baringbing, RyanRezha, sepatu_ancur, SR 7, stamansa, Syarifeghy, takidimas, theater of dream, tumpal_oneunited, Ucky vidic, Ucup Carrick, UdyMUFC, UNITED1878, UnitedIsRed, vanmuujii, Victory, wira_ozora, Zhacc20, [skywalker]
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DM on Youngster: chance, fear and trust troy andreas United Lounge 73 17-03-2014 05:27 PM
JOINT MUST - Manchester United Supporter Trust gravedigga United Lounge 19 01-08-2013 05:34 AM
UISmd - SAmarinda Trust United "SATU" Anniversary icalace Samarinda 76 19-06-2012 11:19 AM
United Youngsters Nominated for Award Redsbusby Archives 2010/2011 23 12-11-2010 04:34 PM



All times are GMT +8. The time now is 01:17 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
United Indonesia - Manchester United Supporters Club of Indonesia