United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club

United Indonesia - Manchester United Indonesia Supporters Club (http://www.unitedindonesia.org/forum/index.php)
-   Archives 2016/2017 (http://www.unitedindonesia.org/forum/forumdisplay.php?f=370)
-   -   [UEL] Ajax Amsterdam 0-2 Manchester United (http://www.unitedindonesia.org/forum/showthread.php?t=7463)

Zulfan 12-05-2017 06:29 AM

[UEL] Ajax Amsterdam 0-2 Manchester United
 
[UEL] Manchester United vs Ajax Amsterdam

https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e45c387673.jpg

Lokasi: Stockhom, Sweden
Waktu: Kamis, 25 Mei 2017
Jam: Belum tau
Ditayangkan di SCTV

Riskur 12-05-2017 10:17 AM

Re: [UEL] Manchester United vs Ajax Amsterdam
 
Akhirnya lolos ke final setelah di buat Deg2an di akhir pertandingan :hajar2:
Selanjutnyaa arahkan semua kekuatann di partai Final [-O<

Riskur 12-05-2017 10:24 AM

Re: [UEL] Manchester United vs Ajax Amsterdam
 
http://www.manutd.com/sitecore/shell...=0,0,2551,1437Talking Points: United in Europa League final

Manchester United beat Celta Vigo 2-1 on aggregate on Thursday night to set up a Europa League final against AFC Ajax on 24 May. Here are five talking points that stemmed from a tense evening at Old Trafford...

1: ‘TWO MONSTER CLUBS’

That is how Jose Mourinho described the upcoming collision with Ajax at Sweden’s Friends Arena, where the Europa League trophy and a place in next season’s Champions League group stage will be up for grabs. The historic Dutch club overcame Olympique Lyonnais in their semi-final tie, winning 5-4 on aggregate, but only after suffering a dramatic 3-1 defeat in the second leg in France. Ajax will notably be the home team later this month, as decided by a UEFA draw, which means United are likely to wear blue.

2: ERIC BAILLY IS SUSPENDED
That is the only negative aspect to arise from Thursday's game, after the in-form Ivorian was shown a straight red card following a clash with former Manchester City striker John Guidetti. That led to visiting goalscorer Facundo Roncaglia also being dismissed for seemingly striking Bailly in the resulting melee. With Marcos Rojo injured, it seemingly leaves just three centre-backs Daley Blind, Chris Smalling and Phil Jones to compete for two starting places in the final.

3: AJAX ALSO SAW RED
On the subject of suspensions, Bailly is not the only player who will miss out. Ajax will be without experienced defender Nick Viergever after he was shown a red card for two bookable offences. That is most certainly a blow for the Amsterdam club, whose squad is highly talented but extremely youthful.

4: A MAN FOR THE BIG OCCASION
Marouane Fellaini's back-post header was impressively his third goal in a semi-final for United, having previously netted in the last-four stage of the Emirates FA Cup against Everton and the EFL Cup versus Hull City. Meanwhile, you may be interested to learn the Belgian's effort was the Reds' 100th strike in all competitions this season.

5: REUNIONS FOR DUTCH REDS
Daley Blind joined United from Ajax in 2015 and the Dutchman spoke about a potential meeting with his former club in a pre-match interview with the official matchday programme United Review. “It would be great and, of course, there would be special feelings to face Ajax,” Blind told us. Reds legend Edwin van der Sar would also join the reunion, as a director at the Amsterdam club.

6: TICKET INFORMATION
Our ticket allocation has not yet been confirmed by UEFA; however, it is only likely to be around 8,000-9,500 seats. Applications will be accepted until 08:00 BST on Monday 15 May, and can be made online or by calling 0161 868 8000. A maximum of six eligible supporters can apply in a single application. Visit ManUtd.com/EuropaLeague for more information.

www.manutd.com

rio vander vidic 12-05-2017 10:50 AM

Re: [UEL] Manchester United vs Ajax Amsterdam
 
Di partai final nanti kayaknya tekanan harus menang lebih berada di united..dg segala embel2 belom pernah menang europa league, bisa lolos ke champions league setelah kemungkinan lolos dr liga kecil dll..sedangkan ajax dengan pasukan mudanya lebih ga ada beban..

Mudah2an sih mental para pemain bagus di partai final ini..common you reds!!

fredrian.seven 12-05-2017 11:03 AM

Re: [UEL] Manchester United vs Ajax Amsterdam
 
Copas disini aja...

Quote:

Originally Posted by fredrian.seven (Post 677649)
Oh ya, masalah kiper. Siapa yg musti main di final? Romero atau De Gea?

Romero, karena dia sudah bermain di 10 pertandingan UEL musim ini dari maksimal 13. Dah dia selalu bermain bagi United di fase kedua UEL dengan penampilan yg baik. Bener2 disayangkan klo dia justru absen di final.

De Gea, karena dia kiper terbaik United dan bahkan bisa dibilang 3 besar kiper terbaik dunia saat ini. Sepantasnya United menurunkan kiper terbaik di partai pamungkas.

Jadi... milih mana?

Aku pribadi sih berharap De Gea main. Tapi ya kok rasanya Mou bakal tetap bertahan dengan Romero.

wira_ozora 12-05-2017 01:44 PM

Re: [UEL] Manchester United vs Ajax Amsterdam
 
Barusan browsing webnya Ajax...gokil..ternyata mayoritas first team masih muda2,,beberapa di bawah 20 tahun...bahkan sang kapten,Davy Klassen...msh 24 tahun. Tapi,,sprti yg klhtan di fase knockout...defencenya Ajax biasa2 aja...tipikal tim2 Eredivisie...ga terlalu mentingin defense yg penting bisa lari kenceng n bikin gol. Keunggulan bwd MU di sisi pengalaman...pemain2 MU yg jd starter di UEL lbh pengalaman di level internasional n jadi andalan timnas masing2. Semoga pengalaman dan ketenangan pemain2 MU bs mengalahkan letupan2 darah muda Ajax di Stockholm.

tumpal_oneunited 12-05-2017 02:29 PM

Re: [UEL] Manchester United vs Ajax Amsterdam
 
Quote:

Originally Posted by fredrian.seven (Post 677659)
Copas disini aja...



Aku pribadi sih berharap De Gea main. Tapi ya kok rasanya Mou bakal tetap bertahan dengan Romero.

Pengennya sih De Gea.
Seperti yang Om Ded bilang di thread sebelah, mending Romero kasih kesempatan maen di PL, terus De Gea yang di UEL.
Masalahnya bukan enak ga enak ama Romeronya, tapi ini demi Juara UEL dan demi partisipasi di UCL musim depan.

Ayo Mou...kamu bisa!

fredrian.seven 12-05-2017 03:49 PM

Re: [UEL] Manchester United vs Ajax Amsterdam
 
Quote:

Originally Posted by tumpal_oneunited (Post 677671)
Pengennya sih De Gea.
Seperti yang Om Ded bilang di thread sebelah, mending Romero kasih kesempatan maen di PL, terus De Gea yang di UEL.
Masalahnya bukan enak ga enak ama Romeronya, tapi ini demi Juara UEL dan demi partisipasi di UCL musim depan.

Ayo Mou...kamu bisa!

Iya... aku pengennya De Gea di UEL dan Romero gantian di EPL.

Riskur 12-05-2017 06:36 PM

Re: [UEL] Manchester United vs Ajax Amsterdam
 
Quote:

Originally Posted by fredrian.seven (Post 677659)
Copas disini aja...



Aku pribadi sih berharap De Gea main. Tapi ya kok rasanya Mou bakal tetap bertahan dengan Romero.

Quote:

Originally Posted by tumpal_oneunited (Post 677671)
Pengennya sih De Gea.
Seperti yang Om Ded bilang di thread sebelah, mending Romero kasih kesempatan maen di PL, terus De Gea yang di UEL.
Masalahnya bukan enak ga enak ama Romeronya, tapi ini demi Juara UEL dan demi partisipasi di UCL musim depan.

Ayo Mou...kamu bisa!

Demo ama Mou yukahhh, biar De Gea Turun pas final nanti :))

fredrian.seven 12-05-2017 11:26 PM

Re: [UEL] Manchester United vs Ajax Amsterdam
 
Sudah dijawab Mou, Romero akan main di final. :D Semangat Romero!!!


All times are GMT +8. The time now is 11:17 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.6 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
United Indonesia - Manchester United Supporters Club of Indonesia